Jestem ciekawa czy obserwujecie promocje w sklepach i czy według tego planujecie swoje zakupy.
Nigdy na to nie zwracałam uwagi, ale podobno gazetki wiele ułatwiają.
Tutaj można sprawdzać w internecie jakie są promocje w Biedronce i innych sklepach.
Może to jest jakiś punkt wyjścia?
Macie jakieś swoje inne sposoby na to, jak wydawać mniej na takich zakupach?
Obserwujecie promocje w sklepach?
Jak zachęcić klienta do skorzystania z usług Twojej firmy? Promocje, rabaty.
- RitaMay
Re: Obserwujecie promocje w sklepach?
Jasne, że obserwuję - dobrą ceną nigdy nie pogardzę,
poza tym wiadomo, że nikt z nas nie chce przepłacać, jak i tak już podatki płacimy takie, że głowa boli, więc chociaż
na tych codziennych zakupach można oszczędzić jak się trafi fajna cena.
Ja zniżki obserwuję tam gdzie Ty - dyskonty, markety itd, ale też zerkam regularnie w gazetki promocyjne sklepów,
nawet online - na dingu można je przeglądać w bardzo wygodnej formie,
i jak trafięna korzystne ceny tego co potrzebuję, albo co mi się podoba, to chętnie biorę.
Trzeba troche poszperać i poszukać, ale da się wydawać mniej:)
poza tym wiadomo, że nikt z nas nie chce przepłacać, jak i tak już podatki płacimy takie, że głowa boli, więc chociaż
na tych codziennych zakupach można oszczędzić jak się trafi fajna cena.
Ja zniżki obserwuję tam gdzie Ty - dyskonty, markety itd, ale też zerkam regularnie w gazetki promocyjne sklepów,
nawet online - na dingu można je przeglądać w bardzo wygodnej formie,
i jak trafięna korzystne ceny tego co potrzebuję, albo co mi się podoba, to chętnie biorę.
Trzeba troche poszperać i poszukać, ale da się wydawać mniej:)
- terrapolly
Post autor: terrapolly »
ja nonstop obserwuję ten serwis www.rabato.com żeby nie przygapić fajne promocję
- Angela
Jasne, że obserwuję promocje w sklepach Chyba jak każdy lubię zaoszczędzić. Dlatego też raz na jakiś czas przeglądam darmowe ogłoszenia często można znaleźć tam prawdziwe perełki:)
- Wall-E
- Kontakt:
Warto takie promocje śledzić ponieważ można dzięki nim sporo zyskać. Dzisiaj nie jest to wcale takie trudne.
Eurotex Poland - taśmy transportujące.
- KarinaMa
Faktycznie, to ciekawa opcja. Ja na pewno mogę Wam zasugerować, byście zajrzeli do https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dysku ... /m-p/94781 i tam dowiedzieli się na temat Black Friday, który aktualnie ma miejsce na allegro. To genialna okazja dla osób, które nie lubią przepłacać. Zwróćcie na to koniecznie uwagę podczas Waszych zakupów
Post autor: Dabuń »
Oczywiście, że tak! Dzięki temu dowiedziałam się, że w Carrefourze jest akcja: ceny niskie jak dawniej, teraz głównie właśnie tam jeżdżę na zakupyMalaMi pisze: ↑19 paź 2019, 19:07 Jestem ciekawa czy obserwujecie promocje w sklepach i czy według tego planujecie swoje zakupy.
Nigdy na to nie zwracałam uwagi, ale podobno gazetki wiele ułatwiają.
- Adamek
Myślę, że większość osób tak robi. Zakupy robić trzeba, wiadomo. Zawsze człowieka cieszy, jak trafi na promocyjną cenę. Tym bardziej, że różnice wtedy w cenach są i to spore. Na przykład biedronka sklep , tam to non stop są jakieś akcje. Często przed wyjściem sprawdzam co mają w aktualnej gazetce.
Przejdź do