Własna agencja nieruchomości?
Szukasz pomysłu na biznes? Pomożemy! Dyskusje, opinie.
- Aurelia90
Własna agencja nieruchomości?
Cześć, postanowiłam coś zmienić w swoim życiu! Po wielu przemysleniach postanowiłam założyć niewielką agencje nieruchomości. Chciałabym przygotowywać mieszkania do sprzedaży czy wynajmu, doradzać właścicielom itd.
- augusta-81
Re: Własna agencja nieruchomości?
Post autor: augusta-81 »
Pomysł świetny tylko trzeba mieć doświadczenie jakieś w inwestowaniu w nieruchomości..
- Manfred
No pomysł na biznes doskonały. A doświadczenie warto rozwijać, wtedy staniesz sie totalną specjalistką. Polecam warsztaty z panem Wojciechem Orzechowskim https://wiwn.pl/. Ma niesamowite doświadczenie
- Wall-E
- Kontakt:
Trzeba mieć głowę do prowadzenia takiej agencji nieruchomości. Do tego konkurencja jest bardzo duża.
Eurotex Poland - taśmy transportujące.
- Kalanss
Własna agencja nieruchomości jest moim zdaniem dobrym pomysłem w przypadku osób, które mają duże doświadczenie w pracy jako agencji nieruchomości i osiągali dobre wyniki w pracy. Natomiast nie jest to dobre rozwiązanie dla osób dopiero raczkujących w tej branży i jestem zdania, ze takie osoby powinny najpierw zatrudnić się w agencji nieruchomości i zdobyć doświadczenie. Wysokość zarobków jest bardzo różna w zależności od agencji, ale można sporo zarobić. Zresztą zobaczcie sami Ile zarabia agent nieruchomości
phosphatidylcholine vs cdp choline
phosphatidylcholine vs cdp choline
Przejdź do