Wałbrzych - znacie jakieś dobre studio tatuażu?
Tematy dowolne, niekategoryzowane.
- biznesowa99
Re: Wałbrzych - znacie jakieś dobre studio tatuażu?
Post autor: biznesowa99 »
Jak już robić tatuaż to na pewno w dobrym salonie, bo będzie on już na całe życie, więc ktoś musi umieć taki zrobić. Tutaj https://www.skytattoo.net/studio-i-salo ... walbrzych/ można znaleźć studio, które dobrze robi tatuaże.
- TomaszekC
Fajnie, że znalazłeś dobre studio. Grunt to, żeby projekty Ci sie podobały i co ważne, higiena, higiena i jeszcze raz higiena. Pamiętaj też jeszcze o odpowiedniej pielęgnacji. Najlepiej by było jakbys pomyslał o kosmetykach specjalnie przeznaczonych do pielęgnacji tatuażu. Ja osobiście polecam Tattoo Butter Loveink. A dlaczego warto stosować naturalne kosmetyki przeczytaj artykuł moze
http://blog.loveink.pl/dlaczego-warto-u ... o-tatuazu/

- DawidP
Ja w Tychach mieszkam więc do Wałbrzycha mam daleko i nie polecę nikogo
Natomiast co wspomnianego kosmetyku to sam używam i to dokładnie ten https://loveink.pl/kategoria/100ml/tatt ... paya-100ml wydajny i bardzo przyjemny w zapachu.

- anija_9
To jak juz dzielimy się namiarami na sprawdzone studia to ja szczerze polecam Jah Love Tattoo z Warszawy
Chodzę do nich od jakiegoś czasu, obecnie jestem w trakcie robienia 2 tatuażu
Komfortowe warunki, super atmosfera no i tatuaże niczym prawdziwe arcydzieła.
epson surecolor f2000

epson surecolor f2000
- weronika_sas
Post autor: weronika_sas »
oo anija_9 a do kogo chodzisz w jah love ? Bo ja zrobiłam sobie póki co jeden kolorowy tatuaż u Kingi i jestem zachwycona efektem
Już rodzi mi się powoli w głowie pomysł na kolejny motyw 

- lussy
Fajne kolorowe tatuaże w Jah Love Tattoo robi też Aneta https://www.facebook.com/pg/studio.tatu ... 5635066226. Generalnie zgadzam się z Wami jeśli chodzi o to, ze to najlepsze tego typu miejsce w Warszawie. Jest czysto i sterylnie, a dzięki temu w pełni bezpiecznie. Ludzie są świetni, znają się na rzeczy.
- wesw32
Miałam świetnego tatuatora, ale niestety zmienił studio, więc nie polecę, bo prawdopodobnie wyjechał za granicę. Jednak liczę, że w końcu uda Ci się znaleźć kogoś świetnego. Natomiast wiele porad mogę udzielić w kwestii pielęgnacji tatuażu. U mnie bardzo dobrze sprawdził się Octenicare. Tatuaż szybko się wygoił.
Post autor: maryś »
Ja używałam, ale Octenisept na świeży tatuaż, aby ładnie się wygoił i coś w tym jest, bo naprawdę dużo szybciej wygoił się niż pierwszy tatuaż, do którego stosowałam całkowicie innego produktu. Także ja również mogę polecić, bo na pewno przy następnym tatuażu użyję 
toksyczny związek pomoc

toksyczny związek pomoc
Post autor: sólka »
tatuator powinien już na wizycie powiedzieć o tym jak pielęgnować taki tatuaż, octenisept rzeczywiście fajnie się w tym temacie sprawdza
mam co prawda tylko jeden niewielki napis na stopie ( też robiony w jah love tattoo) ale w planach są już kolejne 

Post autor: miśka562 »
To bardzo ważne aby wybrać dobre studio tatuażu i pamiętaj, że jak już zrobisz sobie tatuaż, musisz o niego dbać. Najlepiej przy tym stosować Octenisept, bo ma bardzo dobre działanie, nie szczypie i łatwo się aplikuje.
Post autor: vińka »
o jasne ja też wychodzę z założenia, ze jak już decydujemy się na tatuaż co jest jednak ingerencją w nasze ciało to tylko w sprawdzonym miejscu. Jeśli chodzi o moje doświadczenia to też mam jak najlepsze zdanie na temat studia Jah Love Tattoo
super miejscówka, doświadczeni tatuatorzy 

Post autor: ważka »
ja zrobiłam w Jah Love Tattoo już 2 tatuaże i to na pewno nie koniec
zdecydowałam się na kolorowe dziarki, robię je u Kingi w Jah Love Tattoo https://www.facebook.com/pg/studio.tatu ... 8242016226. Ma talent, doświadczenie, zna się na rzeczy. Widać, ze praca to jej pasja 

- kasiakowa06
Post autor: kasiakowa06 »
Tez mam swoje ukochane studio tatuażu i nie zrobiłabym dziary nigdzie więcejbiznesowa99 pisze: ↑28 kwie 2019, 16:03 Jak już robić tatuaż to na pewno w dobrym salonie, bo będzie on już na całe życie, więc ktoś musi umieć taki zrobić. Tutaj skytattoo.net/studio-i-salon-tatuazu-walbrzych/ można znaleźć studio, które dobrze robi tatuaże.

Post autor: dżej89 »
Super, super... Mnie też się marzy tatuaż i to od długiego czasu. Właśnie teraz znalazłam studio tatuażu Sky Tattoo i chyba do nich się zapiszę. Myślę, że czas zrealizować swoje marzenie. A świetnie się składa, bo i znalazłam idealny dla siebie projekt.
Przejdź do