studia medyczne Warszawa
Tematy dowolne, niekategoryzowane.
- bonita
studia medyczne Warszawa
Hej wszystkim chce iśc na studia medyczne, szukam dobrych uczelni w Warszawie. Jest ich kilka ale sama nie wiem na co się zdecydować ;/ jeśli chodzi o kierunek to interesuje mnie przede wszystkim fizjoterapia.
- lussy
Re: studia medyczne Warszawa
w Warszawie polecam przede wszystkim MUM ( Mazowiecka Uczelnia Medyczna). oni kiedyś funkcjonowali pod inną nazwą. Mają u siebie fizjoterapie ale tez inne medyczne kierunki jak pielęgniarstwo czy od niedawna też położnictwo poziom jest dość wysoki, nie ma problemu ze znalezieniem pracy po studiach
- weronika_sas
Post autor: weronika_sas »
Ja też jestem na mazowieckiej uczelni medycznej, od pazdziernika zaczynam drugi rok na pielęgniarstwie jest okej, fajna atmosfera, super ludzie, wykładowcy też w porządku
- bonita
dziewczyny na Was zawsze można liczyć, bardzo dziękuje za pomoc, odzew i namiar na MUM. Poczytam na ich temat jeszcze coś więcej, widze, że rekrutacja trwa wiec trzeba się spinać żeby od pazdziernika ruszyć z tematem
- weronika_sas
no no koniecznie najpierw wysyłasz formularz zgłoszeniowy a potem resztę niezbędnych dokumentów, na stronie znajdziesz szczegółowe informacje
- Cent
W Warszawie mogę polecić jedną z uczelni...
Konkretnie chodzi mi o Akademie Ekonomiczno-Humanistyczną
Mają wiele ciekawych kierunków,szczegóły można zobaczyć tu https://vizja.pl/studia-wyzsze,w1.html
Konkretnie chodzi mi o Akademie Ekonomiczno-Humanistyczną
Mają wiele ciekawych kierunków,szczegóły można zobaczyć tu https://vizja.pl/studia-wyzsze,w1.html
- weronika_sas
a to prawda, dziekanat działa bez zarzutu, panie bardzo sympatyczne i pomocne. w takim razie trzymam kciuki i życze powodzenia na pierwszym roku
Post autor: węronika_sas »
a tak się składa, ze na MUM są też studia podyplomowe i jest też osteopatia to prawda, czytałam ostatnio, ze takich specjalistów też brakuje na rynku pracy więc na pewno warto wziąć to pod uwagę.
Post autor: hermia »
@lussy wspomniana przez Ciebie Mazowiecka Uczelnia Medyczna jakiś czas temu zmieniła nazwę i teraz funkcjonuje jako Warszawska Akademia Medyczna. Trzymają bardzo dobry poziom, zajęcia prowadzą doświadczeni wykładowcy.
Post autor: marolka »
Jak cos, to jest też fajna szkoła policealna z medycznymi kierunkami https://www.collegium.com.pl/ Wysoka zdawalność egzaminów zawodowych oraz uznanie pracodawców dla absolwentów Collegium są dowodem na jakość kształcenia oferowaną przez tę placówkę
Przejdź do