Korzystacie z gadżetów erotycznych?
Tematy dowolne, niekategoryzowane.
- edda
Re: Korzystacie z gadżetów erotycznych?
Szczerze to nie, ale planuję zrobić niedługo mężowi tego rodzaju niespodziankę Na relacje intymne odkąd stosuję belarę to nie narzekam, mąż też. Jednak dużo daje jak się ma skuteczne zabezpieczenie. Nie ma tego stresu, myśli się tylko o przyjemnościach
- lorepars
Moim zdaniem jak najbardziej, takie gadżety pomagają trochę ożywić atmosferę w sypialni. Sporo informacji na temat takich zabawek, oraz możliwość ich kupna znajdziesz tutaj https://xn--wiat-svakom-dfc.pl/ . Polecam zajrzeć na tę stronę jeśli takie informacje rzeczywiście Cię interesują
Post autor: Słota »
Też tak mamy, wystarczy dobre zabezpieczenie i gadżety są niepotrzebne, do tego ostatnio dowiedziałam się z bloga Klinika Stonava, że w Czechach można usuwać legalnie ciążę, więc teraz wiem, że jakby coś nie zadziałało to mam jeszcze opcje.edda pisze: ↑24 cze 2020, 17:56 Szczerze to nie, ale planuję zrobić niedługo mężowi tego rodzaju niespodziankę Na relacje intymne odkąd stosuję belarę to nie narzekam, mąż też. Jednak dużo daje jak się ma skuteczne zabezpieczenie. Nie ma tego stresu, myśli się tylko o przyjemnościach
Przejdź do