Dobra firma alpinistyczna z Warszawy
Tematy dowolne, niekategoryzowane.
- pawelecki
Dobra firma alpinistyczna z Warszawy
Witajcie. Czy są na forum osoby z Warszawy lub okolic, które korzystały w ostatnim czasie z usług firm alpinistycznych ? Chodzi konkretnie o mycie okien w wieżowcu. Czy możecie się podzielić namiarami na takich specjalistów ?
- weronika_sas
Re: Dobra firma alpinistyczna z Warszawy
Post autor: weronika_sas »
chętnie podepnę się do pytania. Ja szukałam kogoś kto powiesiłby kilka bilboardów, do tego też już są potrzebni specjaliści od prac na wysokościach.
- anija_9
generalnie ceny umiarkowane, na pewno nie wygórowane i adekwatne do wysokiej jakości. Zajmują się m.in myciem elewacji w wieżowcach, renowacjami i sprzątaniem dachów, czy wieszaniem reklam wielkoformatowych. Generalnie wszystko to co zalicza się do prac wysokościowych. Dysponują odpowiednim sprzętem, bardzo dbają o kwestie bezpieczeństwa. Terminy dogodne ale to już trzeba dzwonić i się dowiadywać
- pawelecki
anija_9 bardzo dziękuje za wszystkie informacje jestem już po pierwszym kontakcie telefonicznym i rzeczywiście wszystko wygląda mega rozsądnie No nic zobaczymy jak się to wszystko ułoży
- pawelecki
raz jeszcze dziękuje Wam wszystkim za odpowiedzi i namiar na rope expert. Wszystko przebiegło dokładnie tak jak sobie to zaplanowaliśmy. Dali się poznać jako rzetelni i terminowi fachowcy także namiary na pewno zapisuje na przyszłość i tak anija_9 montażem takich zabezpieczeń przeciwko ptakom też się zajmują
Przejdź do