apteka dla seniora
apteka dla seniora
Post autor: memiśka »
Re: apteka dla seniora
Post autor: rittą54 »
Post autor: Iśka »
![Szczęście, dobry humor :)](./../images/smilies/icon_e_smile.gif)
Post autor: Marcyś »
Post autor: Bożena »
Post autor: firę »
Post autor: Władka »
Przychodzę z informacją, że nadal w dozie ta promocja dla seniorów obowiązuje, moja babcia w zeszłym tygodniu zaoszczędziła na swoim paragonie 20%Bożena pisze: ↑06 gru 2020, 21:55 Tak, fajnie, że rozszerzyli te godziny z możliwością kupienia leków taniej, bo wiadomo, że nie zawsze trafi się konkretnie w ten wyznaczony przedział. Chociaż moja babcia stara się robić zakupy tylko w wyznaczonych dla seniorów godzinach. A 20% tej zniżki w dozie, przy ilości leków, jaką ona kupuje to bardzo dużo. Opłaca się.
![Szczęście, dobry humor :)](./../images/smilies/icon_e_smile.gif)
- Biznesmen78
Post autor: Biznesmen78 »
Post autor: Pućka »
Słuchajcie, a to nie jest tak, że jak senior już raz skorzystał z tej promocji w dozie, to drugi raz nie może? Czy to jest promocja nieograniczona ilościowo?Władka pisze: ↑28 lut 2021, 23:43 Przychodzę z informacją, że nadal w dozie ta promocja dla seniorów obowiązuje, moja babcia w zeszłym tygodniu zaoszczędziła na swoim paragonie 20%![]()
Post autor: Władka »
nie ma żadnych ograniczeń ilościowych, można wielokrotnie z tej promocji korzystać, moja mama regularnie w DOZ kupuje leki i cieszy się z rabatów, pilnuje specjalnie godzinPućka pisze: ↑13 maja 2021, 20:58Słuchajcie, a to nie jest tak, że jak senior już raz skorzystał z tej promocji w dozie, to drugi raz nie może? Czy to jest promocja nieograniczona ilościowo?Władka pisze: ↑28 lut 2021, 23:43 Przychodzę z informacją, że nadal w dozie ta promocja dla seniorów obowiązuje, moja babcia w zeszłym tygodniu zaoszczędziła na swoim paragonie 20%![]()
Post autor: kałużka »
A jeśli chodzi dokładnie o wiek seniora, od kiedy ta promocja obowiązuje?Władka pisze: ↑16 maja 2021, 11:02nie ma żadnych ograniczeń ilościowych, można wielokrotnie z tej promocji korzystać, moja mama regularnie w DOZ kupuje leki i cieszy się z rabatów, pilnuje specjalnie godzinPućka pisze: ↑13 maja 2021, 20:58Słuchajcie, a to nie jest tak, że jak senior już raz skorzystał z tej promocji w dozie, to drugi raz nie może? Czy to jest promocja nieograniczona ilościowo?Władka pisze: ↑28 lut 2021, 23:43 Przychodzę z informacją, że nadal w dozie ta promocja dla seniorów obowiązuje, moja babcia w zeszłym tygodniu zaoszczędziła na swoim paragonie 20%![]()
Post autor: Kaśka »
To akcja dla osób 60+kałużka pisze: ↑26 maja 2021, 19:02A jeśli chodzi dokładnie o wiek seniora, od kiedy ta promocja obowiązuje?Władka pisze: ↑16 maja 2021, 11:02nie ma żadnych ograniczeń ilościowych, można wielokrotnie z tej promocji korzystać, moja mama regularnie w DOZ kupuje leki i cieszy się z rabatów, pilnuje specjalnie godzinPućka pisze: ↑13 maja 2021, 20:58
Słuchajcie, a to nie jest tak, że jak senior już raz skorzystał z tej promocji w dozie, to drugi raz nie może? Czy to jest promocja nieograniczona ilościowo?
- Biznesmen78
Post autor: Biznesmen78 »
Post autor: kłamssa »
Post autor: Ambroży »
Post autor: Aguś »
Post autor: wiwi »