Hej,
chyba juz pora bym na powaznie pomyslal o pracy nad brandem. Macie jakis pomysl? Jak sie za to zabrac?
Zaradzanie Brandem
Poznaj tajniki marketingu online i tradycyjnych działań marketingowych. Poruszaj wszystkie nurtujące Cię tematy z zakresu marketingu, zadawaj pytania, polecaj firmy i usługi. Billboardy, ulotki, prasa, oklejanie pojazdów, pozycjonowanie, Google Adwords, email marketing, wszystko to znajdziesz w tym dziale.
- Michał12
Re: Zaradzanie Brandem
O Panie!
to bardzo rozległy temat. Nie ma opcji by to opisac w paru zdaniach. Bedzie ciezko.
Jest to bardzo rozlegly temat i obawiam sie ze jak sie na tym nie znasz to niestety sobie nie poradzisz. Latwiej bedzie Ci skorzystac z pomocy fachowców
Ja jak chcialem ogarnac wizualizacje to korzystalem z identyfikacja wizualna wrocław a to tylko jeden z elementów:)
to bardzo rozległy temat. Nie ma opcji by to opisac w paru zdaniach. Bedzie ciezko.
Jest to bardzo rozlegly temat i obawiam sie ze jak sie na tym nie znasz to niestety sobie nie poradzisz. Latwiej bedzie Ci skorzystac z pomocy fachowców
Ja jak chcialem ogarnac wizualizacje to korzystalem z identyfikacja wizualna wrocław a to tylko jeden z elementów:)
- JoannaWawrzyniec
Post autor: JoannaWawrzyniec »
Zgłoś się do agencji interaktywnej Media Project Group, oni "poprowadzą Cię za rączkę".Bartek33 pisze: ↑02 lis 2019, 19:32 Hej,
chyba juz pora bym na powaznie pomyslal o pracy nad brandem. Macie jakis pomysl? Jak sie za to zabrac?
Serio, zajmą się wszystkim od A do Z
Post autor: zoś90 »
@JoannaWawrzyniec fajny pomysł, ale chyba sprawdza się w przypadku większych biznesów. Ja mam małą firmę; posiadamy dwa małe bary w centrum Wrocławia i zupełnie takie działania nie przynoszą nam korzyści. Zamiast tego, postawiliśmy na lepszą widoczność marki lokalnie. Ustawiliśmy parasole, jest markiza dwustronna i duże lampy dające ciepłe światło. Teraz klienci chętniej do nas zaglądają!
Post autor: karlalarć »
meble i standy reklamowe, zaprojektuj jakąś konkretną stylistykę i zgłoś się do firmy produkującej materiały pos, nie wiem np. exposite. chyba że zlecisz im projekt
Przejdź do