szkolenia

Poznaj tajniki marketingu online i tradycyjnych działań marketingowych. Poruszaj wszystkie nurtujące Cię tematy z zakresu marketingu, zadawaj pytania, polecaj firmy i usługi. Billboardy, ulotki, prasa, oklejanie pojazdów, pozycjonowanie, Google Adwords, email marketing, wszystko to znajdziesz w tym dziale.
Pitoruś15

szkolenia

Post autor: Pitoruś15 »

Witam, masz problem z wyborem szkolenia? Różnego typu szkoleń w internecie jest naprawdę dużo. Myśle, że szkolenia mogą nam sie przydać w przyszłości, dlatego też warto je robić. Np. szkolenie dla medyków jest bardzo ważne. Takie szkolenia nauczą radzenia sobie w trudnych sytuacjach. Robiliście kiedykolwiek jakieś szkolenie?
Łotrzycki Adam

Re: szkolenia

Post autor: Łotrzycki Adam »

Organizacją specjalistycznych szkoleń strzeleckich zajmuje się firma https://www.scat.pl/, mają do tego odpowiednie osoby, doświadczone, dysponują fachową kadrą i odpowiednim zapleczem technicznym, więc szkolenia są atrakcyjne, praktyczne, ale jednocześnie bardzo bezpieczne
P Domański

Post autor: P Domański »

W tym temacie brakuje jednej ważnej informacji o jakie szkolenia chodzi? Czy dla osób prywatnych czy dla pracowników firm lub administracji publicznej? Brakuje również dziedziny w jakiej szkolenia miały by się odbywać zostały wymienione już medycyna, strzelectwo a gdzie jeszcze najpopularniejszy rodzaj szkolenia czyli BHP? Może coś nowoczesnego jak szkolenie z RODO bezpieczeństwa w Internecie czy szkolenia marketingowe w nieruchomościach? Bez uściślenia będą pojawiać się tu coraz to różniejsze treści
Ambroży71

Post autor: Ambroży71 »

Świetne szkolenie z ochrony danych osobowych ma również w swojej ofercie Bureau Veritas. Jest tam wszystko co trzeba wiedzieć o RODO. Dodatkowo nie jest to tylko szkolenie dla firm ale dla każdego, kto chce rozwijać swoją wiedzę. Temat warty zgłębienia, szczególnie w dobie wszechobowiązujących przepisów RODO.
Władysław

Post autor: Władysław »

Zainteresowanym tematem szkoleń i kursów dla nauczycieli polecam sprawdzić stronę https://kire.pl/oferta/szkolenia/single ... -w-pigulce , na której znajdziecie ofertę Krakowskiego Instytutu Rozwoju Edukacji. W razie jakich kolwiek pytań, wszelkie informacje o dostępnych szkoleniach oraz kontakt znajdziecie na stronie.
alixo

Post autor: alixo »

Ja to mam na oku szkolenia klimatyzacja , bo jednak tego nie umieją osoby w moim otoczeniu i dla mnie naprawdę ważne jest, żebyśmy sobie to jakoś ogarniali. I na pewno dobrze będzie zorientować się w temacie. Dla mnie to kluczowe i ważne.
ODPOWIEDZ