Jak zareklamować firmę?
Poznaj tajniki marketingu online i tradycyjnych działań marketingowych. Poruszaj wszystkie nurtujące Cię tematy z zakresu marketingu, zadawaj pytania, polecaj firmy i usługi. Billboardy, ulotki, prasa, oklejanie pojazdów, pozycjonowanie, Google Adwords, email marketing, wszystko to znajdziesz w tym dziale.
- klaudia-65
Jak zareklamować firmę?
Post autor: klaudia-65 »
Cześć! Myślę, że są tu osoby, które mają jakieś doświadczenie w marketingu. Potrzebuję rady. Polecacie inwestować w filmy promocyjne w ramach reklamy dla marki? Zainteresowałam się ofertą studia art-film.pro. Może z nimi współpracowaliście?
- jozafat1961
Re: Jak zareklamować firmę?
Post autor: jozafat1961 »
Bez zastanowienia mogę polecić studio filmowe Art-Film. Wiele razy kręcili dla mnie krótkie filmy reklamowe, w które włożyli mnóstwo pracy i było to widać na pierwszy rzut oka. Kreatywność to tak naprawdę ich drugie imię.
- maksik
Re: Jak zareklamować firmę?
Reklama w mediach społecznościowych, pozycjonowanie czy nawet wysyłka newslettera w jakimś stopniu zawsze będą skuteczne. W internecie są takie dodatki jak szablon html email z których można skorzystać i wysyłkę mailingu zorganizować samodzielnie.
Przejdź do