Content video do reklamy na youtube
Poznaj tajniki marketingu online i tradycyjnych działań marketingowych. Poruszaj wszystkie nurtujące Cię tematy z zakresu marketingu, zadawaj pytania, polecaj firmy i usługi. Billboardy, ulotki, prasa, oklejanie pojazdów, pozycjonowanie, Google Adwords, email marketing, wszystko to znajdziesz w tym dziale.
- Walerian_90
Re: Content video do reklamy na youtube
Post autor: Walerian_90 »
Osobiście jestem pod wrażeniem realizacji m5 film. Jeśli zależy Ci na profesjonalnym materiale to zgłosiłbym się do nich. Szczególnie, że realizowali filmy reklamowe dla firm takich jak Orange, czy Smyk.
- Walerian_90
Post autor: Walerian_90 »
Nie korzystałem, ale jestem pod wrażeniem reklam jakie robią.
- Dilara_61
Współpracowałam z nimi i to była czysta przyjemność. Widać, że m5 film to firma, która zna się na prowadzeniu produkcji. Zrobili dla mnie idealny film reklamowy – doskonale wyczuli jaki język filmowy dobrać oraz w jakim klimacie utrzymać całą realizację
- raptak
Niestety dla mnie jeszcze póki co są to dość obce tematy i ja jestem na razie na etapie tworzenia samego video. Jednak jak już miałem okazję przeczytać na stronie https://www.polskibiznes24.pl/tworzenie ... onalistow/ to również obstaję przy tym aby tworzenie video od razu zlecić profesjonalistom.
Przejdź do