Pracownicy a ich satysfakcja
Podziel się z innym.
- finka
Re: Pracownicy a ich satysfakcja
- pannaasia
- kinga237
- Kalanss
- judyta
- Biznesmen78
Post autor: Biznesmen78 »
Post autor: Śnieżka »
Post autor: aśka45 »
Post autor: róbris »
Post autor: Śliwińska »
Post autor: brącki »
Post autor: Kaśka »
Post autor: Stasią »
Post autor: Sławomir »
Post autor: ZenonKń »
Post autor: Mikołaj78 »
Post autor: Wojeł »
Post autor: Aguś »
- urania
treść normy iso 9001
Post autor: łókasz »
Post autor: uśka13K »
W tym sklepie znajdziecie duży wybór kawy ziarnistej. Min znajdziecie tu wśród nich znaleźć kawy o nucie orzechowej lub kokosowej.
Warto sprawdzić ofertę, bo ceny są promocujne.
Post autor: ameno90 »
Dokłądnie. Wielu dobrych pracowników pochodzi z Ukrainy, mam bardzo wielu przyjaciol. Zastanawiam się czy teraz osoby pochodzące z Ukrainy muszą odbywać kwarantanne po wjezdzie do Polski? Nawet jak są zaszczepione? Chętnie poznam wasze opinie, bardzo zalezy mi na tym,by dowiedzieć się więcej na ten temat http://www.e-konferencje.pl/artykul/czy ... anne/3140/ Co o tym sądzicie?Aguś pisze: ↑02 lis 2021, 19:28 Pozyskanie odpowiedniego pracownika nie jest sprawą tak prostą i oczywistą, jak mogłoby się wydawać. W tym procesie warto korzystać z pomocy specjalistów, jakimi niewątpliwie są doradcy z firmy https://hrk.pl . Od ponad 20 lat zajmują się rekrutacją pracowników dla firm w całej Polsce. Myślę, że warto rozważyć współpracę właśnie z nimi, by pozyskać odpowiednich specjalistów dla swojej firmy. Satysfakcja pracownika jest bezwarunkowo powiązana z satysfakcją właściciela firmy. To zawsze działa w obie strony.
Post autor: Daria M. »
Planuję złożyć wniosek o podwyżkę i już mam ogólny wzór, staram się jednak jeszcze dowiedzieć jak go dodatkowo umotywować.
O inflacji i drożejących cenach wspomniałam, co jeszcze można dodać? Obowiązków szczerze pisząc tak dużo nie mam.
Pracuję aktualnie w domu zdalnie i jako obsługa klienta. Może umotywować tym, że ponoszę koszty pracy? Wiadomo prąd, internet, telefon, środki czystości itp.
- Dorian
Targi pracy:
Weź udział w lokalnych targach pracy lub organizuj własne dni otwarte, aby spotykać potencjalnych pracowników twarzą w twarz.
Branżowe strony internetowe i fora:
Poszukaj specjalistycznych forów internetowych lub stron internetowych związanym z przemysłem produkcyjnym. Tam można również zamieścić ogłoszenia.
Media lokalne:
Wykorzystaj lokalne gazety, radia i telewizję, aby dotrzeć do kandydatów z okolicznych społeczności.
Agencje rekrutacyjne:
Warto również rozważyć skorzystanie z usług agencji rekrutacyjnych, które specjalizują się w branży produkcji. https://spartajobs.pl/pl/ W tej firmie można znaleźć pracowników z innych krajów.