kurier
Prowadzisz firmę, chcesz prowadzić firmę, masz pomysł na firmę, a może znasz jakąś fajną firmę?
Podziel się z innym.
Podziel się z innym.
- zazzi
kurier
Cześć wszystkim. Jesteście w stanie powiedzieć jaki jest najlepszy kurier od przesyłek paletowych? Muszę przesłać trochę większy i cięższy towar. Dobrze by było jakby nie był za drogi, wiadomo ceny są ważne
Ale też zależy mi na czasie, więc jakby to był ktoś szybki to byłoby super

- serenede
Re: kurier
Ale czy to mają być palety międzynarodowe czy krajowe? Bo to też ma znaczenie podczas wyboru. W każdym razie sprawdzona firma musi to być i może poszukaj sobie u brokera kurierskiego?zazzi pisze: ↑11 cze 2021, 22:36 Cześć wszystkim. Jesteście w stanie powiedzieć jaki jest najlepszy kurier od przesyłek paletowych? Muszę przesłać trochę większy i cięższy towar. Dobrze by było jakby nie był za drogi, wiadomo ceny są ważneAle też zależy mi na czasie, więc jakby to był ktoś szybki to byłoby super
- pestunia
Jeśli to ma być paleta kurierem do Holandii to w takim razie polecam kuriera Donati24. Jest profesjonalny, długo już działa w branży zatem możesz mieć pewność że przesyłka zostanie dostarczona w idealnym staniezazzi pisze: ↑11 cze 2021, 22:36 Cześć wszystkim. Jesteście w stanie powiedzieć jaki jest najlepszy kurier od przesyłek paletowych? Muszę przesłać trochę większy i cięższy towar. Dobrze by było jakby nie był za drogi, wiadomo ceny są ważneAle też zależy mi na czasie, więc jakby to był ktoś szybki to byłoby super
- wesw32
A moim zdaniem najwygodniej jest nadawać paczki przez paczkomaty inpost. Widziałam, że firma allekurier ma w swojej ofercie taką możliwość, więc warto jest zajrzeć na ich stronę. Jedno jest pewne - tutaj na pewno znajdziesz ofertę, która będzie Cię satysfakcjonować.
Post autor: Sławomir »
Jeżeli chodzi o mnie bardzo często wysyłam różnego rodzaju przesyłki, dlatego regularnie korzystam z usług https://www.sendit.pl/blog/raport-e-com ... olsce-2020 . Wszystko jest bardzo proste w obsłudze i nie wymaga poświęcenia dużej ilości czasu.
Post autor: madonna1 »
Trudno tak jednoznacznie stwierdzić, który jest najlepszy, najlepiej sobie po prostu wejść na stronę brokera kurierskiego i wybrać odpowiednią dla nas opcję. Jeśli zastanawiacie się, akie są maksymalne rozmiary paczek, które można nadać kurierem, to tutaj http://mamipapi.pl/jakie-sa-maksymalne- ... -kurierem/ znajdziecie odpowiedź na to pytanie.
Post autor: Sławomir »
Nie wyobrażam sobie obecnie funkcjonowania mojej firmy bez korzystania z usług platformy wysyłkowej, ponieważ jest to spora oszczędność czasu pieniędzy. Jeżeli jesteście zainteresowani tematem wysyłki palet niestandardowych, to polecam Wam sprawdzić artykuł - https://nowywyszkowiak.pl/wydarzenia/pa ... yslac.html .
Przejdź do