jak repozycjonować markę?
Prowadzisz firmę, chcesz prowadzić firmę, masz pomysł na firmę, a może znasz jakąś fajną firmę?
Podziel się z innym.
Podziel się z innym.
- Herakliusz1980
jak repozycjonować markę?
Post autor: Herakliusz1980 »
Witam, miło mi do was dołączyć! Tak się składa, że szukam pomocy w kwestii repozycjonowania marki. Wiem, że to nie jest łatwe zadanie, ale jestem pełen optymizmu i wierzę, że razem uda nam się znaleźć najlepsze rozwiązanie. Jestem ciekaw, jakie kroki wy podjęliście w tym kierunku i jakie są w ogóle wasze doświadczenia? Gdybyście chcieli się nimi podzielić, to byłbym wdzięczny. Każda podpowiedź się przyda, dzięki i pozdrawiam!
Re: jak repozycjonować markę?
Post autor: ilona.m »
Firmę założyłam 6 lat temu i miałam styczność z różnymi formami reklamy, bardziej i mniej efektywnymi. Rozpoznawalność brandu oraz długofalowe relacje z Klientami udało mi się wypracować głównie dzięki wdrożeniu programu lojalnościowego. Jest to naprawdę genialne narzędzie wsparcia sprzedaży. Dlaczego? Przeczytajcie sami: https://informacjebranzowe.pl/jak-stwor ... orow-marki . Program lojalnościowy zintegrowany z aplikacją mobilną sprawił, że klienci stali się wręcz ambasadorami marki. Będąc nagradzani za zakupy chętnie i często wracają do mojego sklepu, polecają go też innym:)
Post autor: czesiaa »
Myślę, że trzeba się uchwyć najróżniejszych taktyk promowania swojego biznesu, aby wyjść poza wszystkie firmy. Jak chodzi o takie aspekty, jak produkcja spotów reklamowych warszawa - to w tym zakresie zajmie się dla was wszystkim firma Granator.
- urania
Jeśli Twoi klienci spędzają czas przed telewizorem to reklama telewizyjna może przynieść efekty. Może też warto zaistnieć na bilbordach? Tylko rzetelne badania rynku pozwolą na identyfikację najlepszych kanałów komunikacji z klientami. Jeśli zgłosisz się do Domu Mediowego Hashi Hoshi to oni takie badania dla Ciebie przeprowadzą i potem zajmą się przygotowaniem kampanii. Jak dokładnie działają możesz sprawdzić na ich stronie https://hashihoshi.com/ .
Przejdź do