SOLU-OPINIE
Porady, dyskusje. O biznesie offline.
SOLU-OPINIE
Post autor: Tamara88 »
____________________________________________________________________________Rozważam współpracę z solu, może znajdzie się ktoś kto korzystał z ich pomocy ?________________-
Re: SOLU-OPINIE
Post autor: Kasiaa »
Według mnie są najlepsi na rynku, słyszałam niejednokrotnie, że sprzedawcy zachwalają sobie współprace no i co najważniejsze robią wzrost sprzedaży nawet o 300% w kilka msc.
Post autor: Zbychu »
Cześć,
Jak najbardziej śmiało polecam zapoznać się z firmą solu, sam dowiedziałem się niedawno od znajomego jak działają, jestem pod ogromnym wrażeniem ich skuteczności
Jak najbardziej śmiało polecam zapoznać się z firmą solu, sam dowiedziałem się niedawno od znajomego jak działają, jestem pod ogromnym wrażeniem ich skuteczności
Post autor: Foxas »
Po kilku miesiącach sam przekonasz się, że było warto
Na ich stronie można dowiedzieć się wielu informacji, chociaż by jak rozpocząć sprzedaż na amazon. Uważam, że warto próbować, szczególnie gdy po kilku msc mamy zobaczyć wzrost o 300%
Na ich stronie można dowiedzieć się wielu informacji, chociaż by jak rozpocząć sprzedaż na amazon. Uważam, że warto próbować, szczególnie gdy po kilku msc mamy zobaczyć wzrost o 300%
Wróć do „Biznes w tradycyjnym wydaniu”
Przejdź do