Ponpran.pl opinie
Porady, dyskusje. O biznesie offline.
- Anzelm75
Re: Ponpran.pl opinie
Ja mogę Ci ich polecić. Nie wykonywali u mnie akurat dezynfekcji, ale mam z nimi już kilkuletnią współpracę z zakresu utrzymania czystości. Pracują na terenie całego Dolnego Śląska i mają już ogromne doświadczenie w branży, więc znają się na swojej robocie. ponpran.pl to rzetelna, solidna firma.
- amadeusz83
Post autor: amadeusz83 »
U nas Pon-pran zajmują się sprzątaniem już ponad rok i ostatnio korzystaliśmy też kilka razy z usługi dezynfekcji pomieszczeń. Nie mam żadnych zarzutów, wszystko zostało wykonane profesjonalnie. Zadbali o każdy detal.
- agrypin1984
Post autor: agrypin1984 »
Jeżeli zależy Ci na usunięciu drobnoustrojów i zarazków z powierzchni, to taka usługa jest świetnym pomysłem. Firma sprzątająca ponpran.pl to zespół prawdziwych fachowców, warto im to powierzyć. Polecam ozonowanie.
- zazzi
Akurat tej firmy nie znam, natomiast wiele dobrego słyszałam o https://getclean.pl/lokalizacje/wroclaw/ . Panowie mojej siostrze prali niedawno dywan i mówiła, że ogromnie zadowolona ponieważ dywan już wiekowy , a po takim czyszczeniu nagle przeżywa drugą młodość
Post autor: jaśmin »
Teraz, przed świętami to warto w domu wykonać ozonowanie. Można pozbyć się wszystkich niepotrzebnych zapachów i odświeżyć wnętrza z całkiem fajnym rezultatem. Coś więcej niż tylko zwykłe sprzątanie. I efekty są bardziej trwałe i bardziej wyczuwalne. Jak robicie rodzinną wigilię to każdego zaskoczycie atmosferą i zapachami w domu. Po ozonowaniu można wprowadzić nowe zapachy, typowo świąteczne. Przyprawa piernikowa, goździki, może pomarańcze Pomysłów mam już kilka. A na samo ozonowanie jestem już umówiona na 20 grudnia z fachowcami z Profesjonalnego Ozonowania
Wróć do „Biznes w tradycyjnym wydaniu”
Przejdź do