Giełda kryptowalut

Tematy dowolne, niekategoryzowane.
Awatar użytkownika
Sędzisław

Giełda kryptowalut

Post autor: Sędzisław »

Cześć, działacie może na giełdzie kryptowalut? Tak z ciekawości pytam, bo widzę że to w sumie coraz popularniejsze zjawisko. Słyszałem też, że da się tam zarobić jakieś fajne pieniądze, ale mnie martwi jedna rzecz. Co z podatkiem od kryptowalut? Trzeba to później jakość rozliczyć, prawda? Chcielibyście opowiedzieć mi jak to wygląda tak mniej więcej? ;)

balsam jerozolimski bonifraci
Awatar użytkownika
Abraham_99

Re: Giełda kryptowalut

Post autor: Abraham_99 »

Ja jak zaczynałem swoją przygodę z krypto to od razu wiedziałem, że sam nie będę się rozliczać, bo jeszcze się pogubię :D Znalazłem za to super aplikację, która robi wszystko za mnie. Może i rozliczanie podatku od kryptowalut nie jest jakieś wielce skomplikowane, ale wiadomo, lepiej dmuchać na zimne niż później musieć dopłacać albo martwić się, że coś jest nie tak.
Lizardo

Post autor: Lizardo »

Inwestowanie na https://zondacrypto.com/pl/home to wybór platformy, która działa zgodnie z międzynarodowymi standardami i zapewnia pełną ochronę inwestorów.
petris

Post autor: petris »

Krypto to jednak inny poziom płynności. Możliwe bardzo duże straty w bardzo krótkim czasie. To nie da mnie. Mam inne tematy, które działają. Znacie Freedom24? Tam macie system z jakąś kosmiczną liczbą instrumentów do dyspozycji. To u nich udało mi się złożyć najlepszy portfel, który po prostu działa. Wiadomo, że też jest ryzyko, ale moim zestawem ograniczyłem je do minimum. Polecam mieć duży procent obligacji skarbowych. To naprawdę robi różnicę.
ODPOWIEDZ